dimarts, 2 de setembre del 2008

L’AJP comença amb força combinant actes reivindicatius i gresca catalana

La presentació de l’Assemblea de Joves del Pla (AJP) va incloure actes reivindicatius, música i gresca catalana.
Dissabte 14 de maig a les 7 de la tarda, un representant d’Alerta Solidària, col·lectiu antirepressiu de l’Esquerra Independentista, va oferir una xerrada a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. L’acte es va convertir en una taula rodona de rebuig a la repressió política als Països Catalans, durant la qual també es va tractar el cas de Francesc Argemí, condemnat per “ultratge a la bandera espanyola” i els dels antimonàrquics encausats arreu del principat per la seva suposada vinculació en la crema de fotografies del rei d’Espanya o per haver-hi donat suport, entre molts d’altres.
Tot seguit es va dur a terme la concentració per reivindicar l’absolució de Francesc Argemí i els antimonàrquics, a la plaça de la vila de l’Ajuntament.
Unes cinquanta persones es van reunir per participar al sopar popular de pa amb tomàquet i llonganissa, a la mateixa plaça. Entre els assistents també hi havia persones de Valls, d’Alcover i de Reus.
Els actes es van acabar amb els concerts del cantautor Josep Romeu, que va oferir cançons pròpies i versions d’altres coneguts músics catalans, i de Josep Maria Cantimplora, de to clarament reivindicatiu i festiu.
L’assemblea de Joves del Pla vol agrair la col·laboració de l’Assemblea de Joves de Valls a l’hora d’organitzar i participar en aquest acte, i a tots aquells que hi van assistir, provinents d’altres municipis de la comarca i del camp de Tarragona.
Comunicat sobre els actes de presentació de l'AJP

Concentració davant de l'ajuntament del Pla