dimarts, 21 d’octubre del 2008

Quatre independentistes més davant un tribunal d'excepció per injuriar i ultratjar l'Estat espanyol i la Monarquia


Aquest dimecres 22 d’octubre, quatre catalans estan citats a l’Audiència Nacional espanyola sota les acusacions d’injúries a la monarquia i d’ultratges als símbols de l’Estat espanyol. El tribunal d’excepció de Madrid pretén processar així la crema de les banderes espanyola i francesa i d’imatges monàrquiques que va tenir lloc a Barcelona durant la Diada de l’Onze de Setembre de 2008.

Ha sigut concretament el cos policial dels Mossos d’Esquadra el que s’ha encarregat d’assenyalar dos joves de la CAJEI i dos militants d’Endavant per acusar-los d’haver executat les accions de rebuig a les imposicions espanyoles durant els actes de la Diada organitzats per de l’Esquerra Independentista.

Des d’Endavant i la CAJEI volem fer públic el nostre suport a les quatre independentistes que demà hauran de respondre davant l’Audiència Nacional espanyola, igual que als 16 catalans i catalanes que el 29 d’octubre seran processades a Madrid acusades d’haver cremat imatges del rei espanyol.

En aquest cas, a més, cap de les quatre persones citades per demà dimecres 22 d’octubre és responsable dels fets que investiga l’Audiència Nacional espanyola. Es tracta, doncs, d’una persecució política en pura regla contra la militància de l’Esquerra Independentista.
Tant aquestes quatre persones com tots i totes les acusades d’injúries i ultratges a Espanya, tant si són responsables de l’acció com si no, han de saber que podran comptar amb el suport i la solidaritat de l’Esquerra Independentista i de la gran majoria social dels Països Catalans.

Cremem la bandera, injuriem els borbons, ultratgem l’Estat espanyol...
Prou repressió als i les que lluiten per la llibertat!