divendres, 19 de setembre del 2008

CORRELLENGUA 2008 futur, llengua i nació



El Correllengua és una iniciativa en defensa de la llengua catalana, construïda des del més ampli i divers teixit social i associatiu dels municipis de l’Alt Camp.

Des de fa 10 anys, el Correllengua l’han conformat diversos actes que, durant un cap de setmana, s’han desenvolupat en diferents municipis de la comarca: xerrades, taules rodones, activitats pels infants, caminades… i que han estat organitzats pel teixit social i associatiu de l’Alt Camp i recolzats per més de cent entitats.

Aquest 2008 es compleixen 10 anys del Correllengua a la comarca de l’Alt Camp, i és per aquest motiu que, més que mai, creiem oportú fer un pas endavant per ampliar-ne la implicació de les entitats; així com per diversificar i augmentar la qualitat dels actes. És important l’assistència de les entitats que any rera any s’hi ha implicat, i d’aquelles que vulguin fer-ho per primer cop o de nou. Volem comptar amb noves propostes i amb una gran implicació per fer del Correllengua Alt Camp una trobada unitària de totes les entitats de la comarca que defensen i estimen la nostra llengua.

Aquest any, el Correllengua es celebrarà els dies 19, 20 i 21 de setembre.